Festival vědy a techniky pro děti a mládež v Libereckém kraji

Aktivita je zdarma
Festival je součástí Programu vytváření a rozvíjení zájmu dětí a mládeže o vědecké a technické obory v Libereckém kraji, uplynulý III. ročník byl úspěšný a nejlepší autoři v kategorii JUNIOR se zúčastnili studijní cesty do Francie i se svými vedoucími prací. Nejlepší středoškolák reprezentoval Českou republiku na největší a nejprestižnější soutěži na světě Intel ISEF v arizonském Phoenixu.  
Letošní soutěž je v kategorii Středoškolák součástí XXVII. ročníku Soutěže EXPO SCIENCE AMAVET a středoškoláci z Libereckého kraje se mohou přihlásit elektronicky prostřednictvím webové stránky www.amavet.cz nejpozději do 15. února 2020. V přiložených souborech naleznete Propozice IV. ročníku soutěže a propozice soutěže EXPO SCIENCE AMAVET.  Krajské kolo soutěže se uskuteční 19. března 2020 v budově Krajského úřadu Libereckého kraje, U Jezu 642/2a.
Výstavní postery, které budete potřebovat na krajské kolo soutěže, budou k dispozici od 14. února 2020 u Ing. Evy Hodboďové, 9. patro budovy krajského úřadu, tel.: 739 541 550.
Pokračujeme i v programu Mechatronika. Propozice již IX. ročníku soutěže Robo RAVE jsou k dispozici na stránkách www.amavet.cz a vítězové se opět v nejtěžší kategorii Hašení ohně zúčastní mezinárodní soutěže Robo RAVE International v roce 2020 v Japonsku.
Datum konání
19.03.2020 - 19.03.2020
Pravidelná
Ano
Den
pondělí
Od - do
-
Organizátor
Amavet a KÚ LK
Adresa
U Jezu 642
Liberec
46001
Kraje
Liberecký
Url adresa
Typ
Žáci a studenti, Pedagogové, Rodiče
Obor
Technika
Cílové skupiny
Žáci - druhý stupeň, studenti SŠ
Hodnocení