Kroužek Robotika, elektronika a programování

Ptá se Vaše dítě, jak funguje žárovka, co je to pájka a jak je možné ovládat svého vlastního robota? Kroužek Robotika, elektronika a programování ho pak bude určitě bavit!

Děti se zde během lekcí seznamují se základy fyziky, elektrotechniky i programování. Jako správní elektrotechnici se naučí sestavit různé elektrické obvody či stavět, programovat a ovládat roboty na pokročilé úrovni. Zkušenější děti se mohou naučit i programovat drony.

Lektor je odborník v technickém oboru a podle svého zaměření vysvětluje a ukazuje dětem tajemství světa vědy a techniky.

Kroužek je vhodný pro všechny děti se zájmem o pokročilejší technické znalosti a dovednosti – doporučujeme od 8 let, ale vždy záleží na konkrétních zájmech a vyspělosti dítěte. Před zápisem do kroužku Robotika, elektronika a programování je vhodné absolvovat kroužek Malý programátor 1.

Náplň kroužku a přístup lektora jsou vždy přizpůsobeny individuálně podle složení kolektivu dětí na kroužku. Kroužek se může v jednotlivých školách lišit z hlediska náročnosti a pokročilosti. Záleží, jak jsou děti na jednotlivých školách technicky zdatné a jaké mají základy z hodin informatiky.

Kroužek probíhá v budově Podolské vodárny na Praze 4, v případě zhoršené epidemiologické situace budou kroužky dočasně vedeny online, aby děti o nic nepřišly.
Více info a přihlášky: undefined

Datum konání
05.10.2020 - 28.01.2021
Pravidelná
Ano
Den
pondělí
Od - do
17:00 - 18:00
Organizátor
Talentpoint Intellectus
Adresa
Podolské nábř. 10
Praha 4
14000
Kraje
Hlavní město Praha
Url adresa
Registrace od - do
01.09.2020 - 30.10.2020
Typ
Žáci a studenti, Rodiče
Obor
Programování
Cílové skupiny
Žáci - první stupeň, Žáci - druhý stupeň
Hodnocení