Zveřejnili jsme program 20. ročníku festivalu Týden vědy a techniky AV ČR!

Aktivita je zdarma

Na webu www.tydenvedy.cz jsme zveřejnili letošní program festivalu Týden vědy a techniky AV ČR, který se koná od 2. - 8. listopadu 2020. 

Těšili jsme se, že naše 20. narozeniny oslavíte spolu s námi v tradiční podobě, na které jsme pracovali od začátku roku. Bohužel zcela nová situace s pandemií, o jejímž dalším vývoji se zatím můžeme jen dohadovat, nás postavila koncem léta před rozhodnutí prezenční formu festivalu v budově Akademie věd ČR na Národní třídě zrušit. Osobně je nám to velice líto, jelikož jsme do letošního jubilejního ročníku, kromě energie a nadšení, vložili spoustu inovativních prvků. Přesto chápeme, že ochrana zdraví je jednoznačnou prioritou každého z nás.

ALE i přes tuto nepříznivou situaci Vás ani letos neochudíme o novinky ze světa vědy a některé z našich ústavů Vám i přes komplikované podmínky otevřou své brány! 

Tradičně v prvním listopadovém týdnu se Vám z Národní vůbec poprvé přihlásíme ONLINE a budeme se těšit na setkání s Vámi prostřednictvím programu TVT, který najdete na webu v sekci Program. O interakci s přednášejícími však nepřijdete! Během živě přenášených besed s odborníky jim budete moci zasílat své dotazy na Facebooku, YouTube nebo e-mailem.

Dvěma hlavními nosnými tématy letošního ročníku jsou "130 let historie neuniverzitního výzkumu v českých zemích" a "Pracoviště Akademie věd ČR v boji s koronavirem COVID-19".

Těšíme se, že i letos budete žít vědou s námi!

© Středisko společných činností AV ČR. Národní 1009/3, 110 00 Praha 1

Datum konání
02.11.2020 - 08.11.2020
Pravidelná
Ano
Den
pondělí
Od - do
-
Organizátor
AV ČR.
Adresa
Národní 1009/3,
Praha 1
110 00
Kraje
Hlavní město Praha, Plzeňský
Url adresa
Registrace od - do
25.10.2020 - 08.11.2020
Aktivita
Konference
Typ
Žáci a studenti, Pedagogové, Rodiče
Obor
Technika
Cílové skupiny
studenti SŠ, studenti VŠ, Postgraduální studium, Pedagogové, Rodiče, Odborná veřejnost
Hodnocení