Setkání krajské koordinační skupiny (Zlínský kraj)

Aktivita je zdarma

Anotace: Cílem akce je sdílení novinek v problematice péče o nadané děti, žáky a studenty ve Zlínském kraji a podpora spolupráce mezi členy KKS. Úvodem bude dán prostor členům KKS prezentovat novinky a nabídky aktivit ve vztahu k problematice péče o nadané. Hlavní část programu bude věnována vzniku školní koncepce nadání, čímž tematicky navážeme na předchozí setkání KKS, které se konalo v březnu tohoto roku. Prezentaci opět povede lektor ze Systému podpory nadání (SPN), PaedDr. Jiří Rozehnal, který představí prakticky uplatňované modely podpory nadání ve škole. Následovat bude prezentace Dr. Evy Klimecké o výsledcích celostátního výzkumu stavu péče o nadané na gymnáziích. Akce bude pokračovat jako „kulatý stůl“, kde budou mít účastníci možnost diskutovat či individuálně řešit otázky ohledně problematiky nadání.

Cílová skupina: Akce je vhodná pro vedoucí pracovníky a pedagogy školských institucí a institucí zájmového vzdělávání, školní koordinátory podpory nadání a další odborníky propagující zkvalitnění péče o nadané děti, žáky a studenty.

Setkání se uskuteční prezenčně, a to ve velkém sále (2. NP) Klášterní budovy Regina na ulici Divadelní 3242/6 ve Zlíně.

V případě zájmu o účast na KKS se přihlaste přímo z webovských stránek npi.cz (Vzdělávací programy/ Krajské pracoviště Zlín/ Termín: 2. pololetí 2021/2022, Vzdělávací oblast nespecifikujte), anebo odešlete email na eva.klimecka@npi.cz s informací o účastnících akce. Pokud naše akce nenavštěvujete pravidelně, uveďte v emailu celé jméno účastníka včetně titulů a název instituce, odkud pochází. Na akci můžete přihlásit více účastníků z jedné instituce. S přihlašováním neváhejte, počet míst je omezen. Mezní termín pro přihlášení se na akci je 23. srpna 2021.

Datum konání
27.08.2021 - 27.08.2021
Pravidelná
Ne
Organizátor
NPI ČR Zlín
Adresa
Potoky 267
Zlín
760 01
Kraje
Zlínský
Url adresa
Registrace od - do
15.06.2021 - 23.08.2021
Aktivita
Konference
Typ
Pedagogové, Rodiče, Odborná veřejnost
Obor
Pedagogika
Cílové skupiny
Pedagogové, Odborná veřejnost
Hodnocení