Konference mladých přírodovědců

Aktivita je zdarma

Forma účasti:

Rádi bychom akci uskutečnili prezenčně, tedy s osobní účastí soutěžících. Pokud prezenční forma v návaznosti na vládní opatření nebude možná, konference proběhne online. Protože chceme poskytnout možnost účasti co nejširšímu počtu zájemců, samozřejmě počítáme také s tím, že pokud to situace u některého účastníka nedovolí (např. ze zdravotních důvodů či karantény), umožníme mu prezentaci přednést online.

Pokyny k prezentovaným příspěvkům:

Prezentace by měla být srozumitelná vašim vrstevníkům s přírodovědnými zájmy, ale nikoli jen těm přímo z vašeho oboru. Kromě úvodu do vašeho tématu by mělo být patrné, na čem přesně jste pracovali sami, jakými metodami a jakých výsledků jste dosáhli. Ideální délka vašeho příspěvku je kolem 15 minut s tím, že bude následovat 5 minutová diskuze. Příspěvky budou zpracovány ve sborníku konference.

Vyhodnocení příspěvků:

Příspěvky vyhodnotí odborná komise, pro nejlepší autory jsou připravené zajímavé ceny. Badatel je členem mezinárodní organizace Network of Youth Excellence; v rámci tohoto sdružení podporuje výjezdy nejúspěšnějších studentů na mezinárodní letní školy a soutěže.

Jazyk konference:

Přednášet je možné v českém, slovenském či anglickém jazyce. Na konferenci bude hodnocena odborná úroveň příspěvku, nicméně prokázání schopnosti komunikovat v angličtině je předpokladem pro to, aby student mohl být nominován na některou z mezinárodních akcí.

Poplatky:

Bez účastnického poplatku.
Občerstvení zdarma.

Registrace:

Registrace na konferenci byla prodloužena do 29. června 2021. V případě zájmu použijte registrační formulář.

Datum konání
03.07.2021 - 03.07.2021
Pravidelná
Ne
Organizátor
Přírodovědecká fakulta Univerzity Palackého v Olomouci
Adresa
17. listopadu 12
Olomouc
77900
Kraje
Olomoucký
Url adresa
Registrace od - do
29.06.2021 - 29.06.2021
Aktivita
Konference
Typ
Žáci a studenti, Pedagogové, Rodiče
Obor
Ostatní
Cílové skupiny
Žáci - druhý stupeň, studenti SŠ, Pedagogové, Rodiče
Hodnocení