Stipendia pro zahraniční studium od nadace The Kellner Family Foundation

Aktivita je zdarma

Můžeš přijít z jakékoli střední školy. Můžeš se hlásit na přírodovědný, technický, umělecký i humanitní obor. Můžeš chtít zůstat v Evropě nebo vyrazit dál do světa. O tom, jestli grant získáš, rozhoduje hlavně to, jak moc se o svůj obor zajímáš a kam se v něm chceš rozvíjet.

Čeho si u studentů všímáme? Zajímá nás jen několik věcí, ale zkoumáme je důkladně. 

  • Proč chceš studovat právě svůj obor. Chceme vědět, jestli máš jasno, co od studia čekáš, případně co chceš zkoumat a k čemu to bude dobré.

  • Co už máš v oboru za sebou. Středoškolská odborná činnost, Otevřená věda Akademie věd, oborové olympiády, absolvování kurzů Centra pro talentovanou mládež, středoškolské odborné stáže nebo vlastní projekty. To všechno se počítá. 

  • Jestli máš v plánu využít získané znalosti a dovednosti ve prospěch české společnosti. Zní to abstraktně, ale prostě chceme, aby se naši stipendisté vraceli do Česka. Nebo sem aspoň přenesli to, co se ve světě naučili. Pokud bereš studium v zahraničí jako příležitost posunout svou vlast v tvém oboru na světovou úroveň, náš grant je přesně pro tebe.

  • Jaká je tvoje ekonomická situace. Víme, že studium v zahraničí je nákladné. Pokud ho nezvládneš zaplatit ani s pomocí rodiny, žádáš na správném místě.

  • Jaké máš akademické výsledky

Datum konání
07.02.2022 - 31.03.2022
Pravidelná
Ano
Den
pondělí
Od - do
-
Organizátor
The Kellner Family Foundation
Adresa
Evropská 2690/17
Praha
16000
Kraje
Celostátní
Url adresa
Registrace od - do
07.02.2022 - 31.03.2022
Obor
Ostatní
Cílové skupiny
studenti SŠ, studenti VŠ
Hodnocení