Umělá inteligence do škol - konference

Aktivita je zdarma

Pod záštitou Libereckého kraje panem radním Jiřím Ulvrem zavítá umělá inteligence 8.4.2024 do Liberce. Poznejte šikovné nástroje AI a jak je snadno využít ve výuce vašeho předmětu. Těšit se můžete i na bohatý doprovodný program.  

Digitalizace a využití umělé inteligence rezonuje současnou společností. Jaké jsou výhody a jaká rizika? Přijďte se 8. 4. 2024 podívat na Technickou univerzitu v Liberci na konferenci Umělá inteligence do škol. Setkáte se s odborníky Václavem Maněnou, Janem Berkim a Pavlem Kopřivou. Akce je vhodná pro učitele, ředitele či nadšence do AI ze základních i středních škol. Dozvíte se, jak umělou inteligenci implementovat do výuky humanitních i technických předmětů.

Jedná se již o druhé setkání v Libereckém kraji. Učitele zaujaly především praktické ukázky nástrojů AI, příklady inspirativní praxe a možnost diskutovat s předními odborníky, kteří se AI ve školství zabývají.

Dnem vás bude provázet i bohatý doprovodný program. Představí se IoT sady pro školy od firmy Hardwario, a.s., sady závodních autíček na vodíkový pohon, dále unikátní auto, které nikdy necouvá a mnoho dalšího. Zájemci se mohou přihlásit i na prohlídku špičkově vybavených laboratoří TUL CXI.

Registrujte se, počet míst je omezen.

Pořadatelem je projektový tým EDIH Northeast, ARR – Agentura regionálního rozvoje, spol. s r.o.

Datum konání
08.04.2024 - 08.04.2024
Pravidelná
Ne
Organizátor
TUL
Adresa
Studentská 1402/2
Liberec
46117
Kraje
Liberecký
Url adresa
Registrace od - do
26.02.2024 - 08.03.2024
Aktivita
Konference
Typ
Pedagogové, Odborná veřejnost
Obor
Ostatní
Cílové skupiny
Žáci - druhý stupeň, studenti SŠ, studenti VŠ, Pedagogové, Odborná veřejnost
Hodnocení